top of page
  • Pakuts Tamás

A bébi jól van és szépen fejlődik - 6 hetes a szálloda.blog

Frissítve: 2021. jan. 5.
A 6 hét alatt 10 blogbejegyzés, 14533 megtekintés, ebből 2272 rendszeresen visszatérő látogató, 22 megosztás más blogokban, szakmai fórumokban, 620 feliratkozó a legújabb bejegyzésekről való értesítésre.


A célunk egy olyan szakmai plattform létrehozása volt, ahol a jövőben témák, a szakmai és a civil, azaz a fogyasztói publikum számára könnyen fogyasztható, de gondolkodásra, cselekvésre ösztönző gondolatokat, javaslatokat, kritikákat fogalmazunk meg.


Sejtettük, hogy sokan fogják örömmel venni a bejegyzéseket, azt is, hogy minderre hiánypótló jelleggel is igény lenne, de várakozásunkat jóval meghaladó mértékű a kapott támogatás és bátorítás, amit kaptunk az elmúlt napokban és hetekben.


Köszönjük!Köszönjük a kritikát megfogalmazóknak is a hasznos gondolatokat, ötleteket, amiket szívesen gondolunk át és többet már alkalmazunk is, ha azok összeegyeztethetők az általunk vállaltakkal.


Köszönjük a rengeteg hasznos tippet, hogy kiket és miért lenne érdemes meglátogatni, számos eddig ismeretlen, de remeknek tűnő vendéglátó lehet az országban, küldetésünk lényege, hogy a jó még jobb lehessen, de el is ismerjük azt, ha az vendégként örömöt és élményt tud nyújtani.
Megkezdjük a szálláshelyek értékelését is a héten, a vendéglátáshoz hasonlóan több szempontot önállóan is értékelve, ill. egy összpontszámot (százalékot) megjelenítve. Az elv hasonló: az általunk meglátogatott, magán vagy céges utazás során foglalt és kifizetett szálláshelyekről írunk.


Többen jelentkeztek, hogy szívesen értékelnének a jövőben szállodákat és éttermeket, ehhez elkezdtük egy mobilapplikáció fejlesztését annak érdekében, hogy szakértőink mystery guest látogatása az általunk használt sztenderdek alapján történjen meg.

A szakmai tartalmakhoz társblogoktól, szakmai szervezetektől, kollégáktól nagyon sok felajánlást kaptunk, így a szerzők köre a következő napokban már bővülhet és reméljük, hogy még tovább bővül is.

Folyamatosan jelentkezünk majd az elkövetkezőkben újabb területeken (közlekedés, légiközlekedés, szállodaüzemeltetés, marketing, képzések, stb.) is blogokkal és bejegyzésekkel.
A következő negyedévben a tartalmak egy része elérhető lesz horvátul, angolol és oroszul, illetve piac- és nyelvspecifikus blogbejegyzések is várhatók.


Aki nem szeretne lemaradni a friss bejegyzésekről, annak javasoljuk az értesítésekre való feliratkozást. Ha tetszenek a bejegyzéseink, arra bátorítunk, hogy azokat ossza meg bátran!


A szerzőről:

Pakuts Tamás lassan 35 éve vesz részt aktívan a légiközlekedésben és a turizmusban, közel 20 éve pedig a szállodaiparban és a vendéglátásban is.


Vezetőként és tanácsadóként is több légitársaság működésére volt rálátása, ahogy szállodákéra, szállodaláncokéra és hajós társaságokéra is, ezek operatív működtetésében, válságkezelésében, fejlesztésében is sikeresen szerepet vállalva.


Jelenleg a világ számos országában van jelen kollégáival szakértőként, tanácsadóként, trénerként a szállodaiparban és a légiközlekedésben is, kollégáival számos új, nemzetközileg is figyelemre méltó projekt fejlesztésén munkálkodnak.


Ha szeretnéd, hogy a postafiókodban landoljanak bejegyzéseink, iratkozz fel itt!

1 286 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page