top of page
  • Attila Méreg

KORONA VAN! PÁNIK NINCS a Tesztlaborban: AUSZTRIÁBAN!

Korábban a Világjárók Klubja Bécs youtube csatornán több videó volt már Kovács Balázzsal, turisztikai szakértővel. Ha már utazni nem tudtam és utazós témában előadásokat se tudok szervezni, az online térbe gyártok tartalmat, műsorokat.


A szakemberrel időről időre elemeztük az Ausztriai helyzetet, most is nagyon aktuális a téma:Mi lesz a karácsonyi vásárokkal és a síszezonnal?Remélem segítettünk az adással kicsit tisztábban látni a helyzetet itt a "sógoroknál"!


Korábbi videók a szakemberrel:


Ezekkel az adásokkal a nézőknek információt, motivációt és segítséget akartam adni ebben a nehéz és új helyzetben: előre lehet és kell tekinteni, a mostani szituáció remélhetőleg csak egy átmeneti állapot.

A műsor sorozattal kapcsolatban van még ötlet a fejemben, remélem a Blog atyával, Pakuts Tamással is sikerül még műsort felvennem a jövőben!


Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánok!

Vigyázzunk magunkra és egymásra!


A szerzőről:

Méreg Attila 5300 kilométert gyalogolt Budapestről egészen Fátimáig és tovább. Önkénteskedés Böjte Csabánál és a Caritasnál Erdélyben fél évig és a helyi nevezetességeket is meglátogatta. Fél éves világkörüli útján is próbálta még jobban felfedezni a világot stoppolással, kocsiban alvással, Couchsurf-fel, határok feszegetésével. Jelenleg Bécsben él, ahol a Világjárók Klubja Bécs eseménysorozatot szervezi és a youtube-csatornájára gyárt utazástól helyi érdekességeken át több témában tartalmat.

Nézz rá a szerző munkásságára itt:


TIKTOK LINKEDIN FACEBOOK INSTAGRAM


Ha szeretnéd, hogy a postafiókodban landoljanak bejegyzéseink, iratkozz fel itt!


2 344 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page