top of page
  • Pakuts Tamás

Köszöntő - az első bejegyzés

Frissítve: 2021. jan. 5.
Kedves Olvasó,köszöntünk új blogunkon. A Blogjaim-csoport első magyarországi blogja a szálloda.blog, amit hamarosan továbbiak követnek itthon és a nemzetközi infosztrádán is.


Blogjainkkal szeretnénk a vendégekhez, a felhasználókhoz és a szakmához is szólni a későbbiekben.


Közel 30 év szakmai tapasztalata, de az aktív felhasználó, gyakran utazó vendég meglátásai alapján fogunk szállodákat, szállodai szolgáltatásokat tesztelni és minősíteni, illetve a szállodai tartózkodással kapcsolatos hazai és nemzetközi trendeket megosztani. Mindemellett személyes tapasztalatainkra alapozva ajánlani is fogunk szálláshelyeket és szolgáltatásokat.


A tapasztalatainkat saját büdzsénkből foglalt és fizetett szolgáltatások alapján, a tartózkodás idejét és tartamát megjelölve, fényképekkel illetve más eszközökkel dokumentálva jelenítjük meg.


Amennyiben egy szolgáltató nem ért egyet az értékeléssel, lehetőséget biztosítunk a korrigálásra, ezt azonban a szolgáltató meghívására és költségére, de fenntartva azt a lehetőséget, hogy egy későbbi időpontban ismét inkognitóban érkezzünk és minősítsünk.


Mire figyelünk? Többek között a reklámozott és meghirdetett szolgáltatások elérhetőségére, minőségére és árára. A személyzetre: a kommunikáció minőségére, a vendégigényekre való reagálásra, a helyzetek kezelésére. A tisztaságra: a közösségi terekben, a vendéglátásban, a szobákban, a szálláshely környezetében.


Tesztelőink egy saját, egyedi kérdőív segítségével végzik munkájukat, amit 25 év professzionális mystery guest ténykedéseink alapján állítottunk össze.


A blogon megjelentetünk a vendégek számára is hasznos tartalmakat, amik megkönnyíthetik a tartózkodást, a választást.


Bejegyzéseinkkel a kezdetben heti 1-2 alkalommal, majd naponta jelentkezünk, emellett hamarosan hírlevelünkre is feliratkozhatsz.


Úgy gondoljuk, hogy az utazás, a szabadidő eltöltése jelentős átalakuláson megy át ezekben a hetekben és hónapokban és a belföldi turizmus további megélénkülése, de újra pozicionálása is várható, amiben szeretnénk a szemléletformálásban meghatározó szerepet vállalni.


A szerzőről:


Pakuts Tamás lassan 35 éve vesz részt aktívan a légiközlekedésben és a turizmusban, közel 20 éve pedig a szállodaiparban és a vendéglátásban is.


Vezetőként és tanácsadóként is több légitársaság működésére volt rálátása, ahogy szállodákéra, szállodaláncokéra és hajós társaságokéra is, ezek operatív működtetésében, válságkezelésében, fejlesztésében is sikeresen szerepet vállalva.

Jelenleg a világ számos országában van jelen kollégáival szakértőként, tanácsadóként, trénerként a szállodaiparban és a légiközlekedésben is, kollégáival számos új, nemzetközileg is figyelemre méltó projekt fejlesztésén munkálkodnak.


Blogjaim-csoportHa szeretnéd, hogy a postafiókodban landoljanak bejegyzéseink, iratkozz fel itt!

1 449 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page