top of page
  • Pakuts Tamás

Indul a szúrópróba.blog - éttermek és szálláshelyek: félnetek nem kell

Frissítve: 2021. jan. 5.


A következő napokban megkezdjük az általunk spontán kiválasztott és meglátogatott vendéglátó- és szálláshelyek értékelésének közreadását.


A helyek kiválasztása saját kíváncsiságunk, étvágyunk, szállásigényünk kielégítésére szolgál, a helyeket mystery guest-ként keressük fel, a szolgáltatásokért fizetünk és számlát kérünk.


Vendégként, vendégszemlélettel értékelünk, de a szakmaiságunkat nem tesszük természetesen félre.


Igyekszünk nem okoskodni és a világot megváltani, a saját korlátainkkal és képességeinkkel is tisztában vagyunk.


Több mint 25 éve végzünk szúrópróba-jellegű ellenőrzéseket a vendéglátás és szállodaipar, a folyami- és tengeri hotelhajók és a légiközlekedés területén saját módszerünkkel maguk az iparágak szolgáltatóinak illetve az ő szolgáltatásaikat keresők megrendelésére. Most ezt a tudást, tapasztalatot szeretnénk nemcsak a szakmai közönséggel megosztani.


Az értékelések 0-100% közötti értékekkel, rész- és összteljesítmények megadásával kerülnek bemutatásra.


A gyengébben teljesítőknek lehetőséget adunk az újra bizonyításra, ennek feltételeit személyesen egyeztetjük, ha erre igényük van.


Tudjuk, hogy a véleményünk számít.


A szerzőről:


Pakuts Tamás lassan 35 éve vesz részt aktívan a légiközlekedésben és a turizmusban, közel 20 éve pedig a szállodaiparban és a vendéglátásban is.


Vezetőként és tanácsadóként is több légitársaság működésére volt rálátása, ahogy szállodákéra, szállodaláncokéra és hajós társaságokéra is, ezek operatív működtetésében, válságkezelésében, fejlesztésében is sikeresen szerepet vállalva.

Jelenleg a világ számos országában van jelen kollégáival szakértőként, tanácsadóként, trénerként a szállodaiparban és a légiközlekedésben is, kollégáival számos új, nemzetközileg is figyelemre méltó projekt fejlesztésén munkálkodnak.

Ha szeretnéd, hogy a postafiókodban landoljanak bejegyzéseink, iratkozz fel itt!

1 284 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page