top of page
  • Pakuts Tamás

Szigorú beutazási feltételek? Így válhat zökkenőmentessé az utazásszervezés 2021-ben!Másfél éve tartó pandémia után az emberek különösen vágynak az utazásra és a szórakozásra! A koronavírus miatt kialakított utazási feltételek azonban jelentősen megnövelik a kiruccanás előtti teendők listáját. Olvasson tovább, és ismerjen meg egy különleges szolgáltatást, ami új lehetőségeket nyit meg az egészségügyileg is biztonságos és kényelmes utazásban.


Másfél éve tartó pandémia után az emberek különösen vágynak az utazásra és a szórakozásra! A koronavírus miatt kialakított utazási feltételek azonban jelentősen megnövelik a kiruccanás előtti teendők listáját. Olvasson tovább, és ismerjen meg egy különleges szolgáltatást, ami új lehetőségeket nyit meg az egészségügyileg is biztonságos és kényelmes utazásban.


Nincs többé kimerítő rohanás!


Senki sem szereti kimerülten kezdeni a vakációt, pedig az utazás előtti időszak gyakran stresszes. Mindenki arra vágyik, hogy a nyaralás előtti napok is a pihenésről szóljanak. A kérdés csak az, hogy ez lehetséges-e a jelenlegi utazási feltételek mellett? A válasz, igen! Az újhullámos utazásszervezés a megoldás, ahol találkozik a kényelmes és gyors egészségügyi szűrővizsgálat, és a minőségi turisztikai szolgáltatás.


Nézzünk meg, hogyan is néz ez ki egy utazási iroda példáján keresztül. A legtöbb ország szigorú belépési követelményeket léptetett érvénybe, mind a szükséges okmányok, vagy vizsgálati eredmények, mind pedig az időkorlátokat illetően. Egyes esetekben a határidők betartása komoly kihívást jelent, már pedig senki sem szeretné lekésni a kifizetett útját egy hiányzó vizsgálati adat miatt. Egyértelműen látszik, hogy szükség van egy olyan szolgáltatóra, aki képes ezeket profi módon koordinálni, és a pontos tájékoztatás mellett, akár néhány órán belül tudja biztosítani az utazáshoz szükséges szűrési eredményeket!

„Az a célunk, hogy a 2021-es utazási követelményeknek való megfelelés ne rontson az utazási élményen, sokkal inkább ez is egy kellemes tapasztalat lehessen! A Mobilszűrés villámgyors, házhoz érkező szűrési szolgáltatása ebben segíthet” – mondta Varga Krisztián az AVIAN Mobilszűrés országos szűrőhálózat vezetője.Miként válhat a szűrővizsgálat is élménnyé?


Mi az, ami igazán fontos, ha egy szolgáltatóról beszélünk? Hogy a felhasználó igényeit mindvégig szem előtt tartsa! A Mobilszűréssel a koronavírus szűrővizsgálatok koordinálása és azok elvégzése a megrendelő igényei szerint történnek. Mi nem a csomag ajánlatokban hiszünk, hanem exkluzív, egyedi igényekre épülő szolgáltatást nyújtunk!


Turisztikai vállalkozást vezető partnereink számára ráadásul a hatósági árnál 25-30%-kal olcsóbban biztosítjuk a szükséges vizsgálattípusokat!


Mit hozhat a jövő?


Az igények már megfogalmazódtak, és a Mobilszűréssel a megoldás is elérhető! Itt a lehetőség, hogy az utazásszervezés és a vendéglátás egészen új szolgáltatásokkal bővüljön! Az egyéni igények alapján történő kiszállásos szűrővizsgálattal ügyfelei megtapasztalhatják a teljeskörű, minőségi turisztikai szolgáltatást. A mintavétel nem több mint néhány perc, az eredmények pedig az utazás időpontjához igazítottan, már pár órán belül elérhetők.


A Mobilszűrés már felkészült a jövő turisztikai igényeinek kiszolgálására, amiket beépítve az ajánlatába, megvalósulhat a luxus élményt kínáló szolgáltatás.


A vakáció élménye újra maximálisra növelhető, miközben elkerülhető a felesleges idő-, és pénzkidobás.


Partnerkapcsolat:

Császár Dániel

Üzletfejlesztési Igazgató

Mobilszures.hu

Telefon: +36 30 278 2770

E-mail: csaszar.daniel@avian.hu

1 522 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page